INFO

Kuavin Kuhinat on kaavilainen kesätapahtuma, jossa yhdistyy kulttuuri, leikki ja liikunnallisuus. Kuhinat aloitetaan keskiviikkona Kaavin kesämarkkinoilla.

Torstai on perinneilta. Telkkämäen luonnonsuojelualueen sydämenä on ainutlaatuinen kaskiperinnetila, joka tarjoaa tuoksahduksen raitista maalaistunnelmaa vuosien takaa. Tilalla laiduntaa kesällä myös eläimiä – mikä onkaan oivallisempi paikka viettää piknikkiä kuin tämä ympäristö! Perinneilta tarjoaa vierailijalle piknik-ympäristön, livemusiikkia, perinnenäytöksiä (mm. pisteaidanteko) ja tarinoita historiasta.

Perjantai-iltana Kaavin koulun liikuntasalissa avautuu ainutlaatuinen E-SPORT -areena (lisätiedot). Tunnelmaa pelikeskukseen antaa värivalomaailma, äänentoisto ja videotykit. Näillä elementeillä tilasta saadaan luotua vertaansa vailla oleva pelisali, joka lumoaa tapahtumaan osallistuvan nuoren. Tarkoituksena on koota samanhenkisiä ihmisiä yhteen pelaamaan, kilpailemaan ja viettämään aikaa yhdessä. Tapahtuma on suunnattu 13–25-vuotiaille pelaamisesta kiinnostuneille nuorille.

Lauantaina vuoronsa saa kuumempaakin kuumempi Stand up -show, joka järjestetään legendaarisessa tapahtumakeskuksessa nimeltään Iloharju! Iltaa tähdittää Ilari Johansson ja Jacke Björklund. Menoa nostattaa Stand up -show:n välissä Dj Edu, joka soittaa kuumimmat hitit, eikä varmasti jätä ketään kylmäksi tanssilattian pyörteissä!

Nähtävää ja koettavaa Kuhinoilla riittää monien muiden oheistapahtumien lisäksi.